Repetitie

De Koninklijke Harmonie Sint Bavo repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Trefcentrum te Nuth. De repetities staan onder leiding van de dirigent André Seerden. Naast de wekelijkse repetities komt het ook voor dat er extra repetities noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld vlak voor een concert. Deze repetities kunnen op andere tijden en andere locaties plaatsvinden. Het tijdstip en de locaties van deze extra repetities worden ruim van tevoren bekend gemaakt.

Voor de zeer jeugdige leden kunnen aparte afspraken worden gemaakt. Vaak repeteren deze leden van 20.00 uur tot ca. 21.00 uur. Om ca. 21.00 uur start de pauze die ongeveer 10 minuten duurt. Tijdens deze pauze is er gelegenheid om iets te drinken.

Muzikanten in opleiding repeteren 1 keer per 2 weken in het Kabuuske naast het Trefcentrum. Deze repetities zijn op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en staan onder leiding van Wil Savelkouls en Martin Schrooten.

Verenigingslokaal
Cultureel Trefcentrum Nuth